Контакти

За Нас

Заповядайте в Шиша Бар СпеШиал !

Ароматите при нас са комбинация от най-популярните, както и личните ни предпочитания. Предлагаме и всеки един микс от тях. Допитайте се до нас за съвет или просто експериментирайте.
Ние вярваме, че е важно да има човек, които се интересува от състоянието на наргилето, постоянно се грижи за въглените(задължително дървени, екологично чисти и добре разпалени) и, при необходимост, ги сменя. СпеШиалната ни приставка пази въглените на сигурно разстояние от ароматите, за да горят бавно и равномерно.
При нас наргилетата са произведени от висококачествени материали, за да избегнем аномалии като метал със собствен вкус и аромат или летящи боклуци. Маркучите са от естествена кожа и с тях се пушат единствено съвместими аромати. Никога наргилето с мента, което сте поръчали няма да носи спомена от капучиното, което е пушил миналия клиент. Разбира се, най-важното в случая, е перфектното измиване на всички части след употреба. За да създадем по-плътна атмосфера сме комбинирали всяко наргиле с турски чай и пресни сладки.
Начинът, по който всичко това се приготвя, комбинира и поднася, остава изцяло наша отговорност.

Резервирайте на телефони :

 

+359 877 898 897

Шиша Бар Център

+359 877 898 894

ШиШа Бар Плиска

+359 877 800 808

Шиша Бар и Приятели